Workshop geluidsversterking voor beginners

Locatie Assen

Wijkcentrum De Schulp

za 16 mrt.

Kies datum

16
mrt
2024

Locatie Assen

Workshop geluidsversterking voor beginners

Help, mijn boxen piepen!
Hoe richt ik mijn microfoons?
Waar is dat knopje voor?
Hij doet het niet 😕

Werk jij wel eens met een geluidsinstallatie en komen deze problemen je bekend voor? Dan is de workshop geluidsversterking voor beginners echt iets voor jou!

AE audio productions organiseert op zaterdag 16 maart 2024 weer een workshop geluidsversterking voor beginners in Assen.
 
Wat is het?
De workshop duurt van 11:00 - 16:00 uur. Je komt van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer. De dag begint met een Powerpoint-presentatie met een duidelijke uitleg van de apparatuur en geluidsvoorbeelden.
Een groot deel van de dag is echter ingeruimd voor de praktijk. We gaan samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van ‘rondzingende’ microfoons en storingen, enz. Je krijgt een uitgebreid cursusboekje mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Deze cursus is door de deelnemers in de afgelopen jaren gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 als ‘rapport’cijfer!
 
Voor wie?
Voor iedereen die meer wil weten over het bedienen van een geluidsinstallatie. Het maakt daarbij niet uit of je in een band speelt, of b.v. een koor of toneelstuk versterkt. Misschien ben je al actief als technicus, of wil je daar in de toekomst mee verder? Ook als je van plan bent om zelf apparatuur aan te schaffen, is de workshop een aanrader. Met de opgedane kennis kun je goed beoordelen welke apparatuur je nodig hebt. De workshop is gericht op beginners, er is dus geen technische kennis nodig.
 
Reacties van deelnemers
'Ik heb erg genoten van de workshop. De inhoud sloot precies aan op wat ik graag in deze workshop zou willen zien. Het materiaal, zoals PowerPoint, geluidsvoorbeelden e.d. was goed voor elkaar. Duidelijk en deskundige uitleg.'
'Ik ben ontzettend veel meer te weten gekomen. Vond het een van de beste workshops die ik heb bezocht. Ik heb heel veel inzichten gekregen' (zangeres big band).
'Ge-wel-dig, had ik jaren eerder moeten weten. Deze workshop zou bij iedere muzikant bekend moeten zijn'. (trompettist en dirigent).
 
Docent
De workshop wordt gegeven door technicus Arnoud van der Laan. Hij heeft veel ervaring met het verzorgen van geluidstechniek voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan het conservatorium in Haarlem en Groningen
 
Wanneer en waar?
De workshop is gepland op zaterdag 16 maart 2024
van 11:00 - 16:00 uur in wijkcentrum De Schulp in Assen (Buizerdstraat 10, Assen) op loopafstand 200 m van treinstation Assen.
 
Er wordt gewerkt in een kleine groep van max. 15 deelnemers.
De workshop kost slechts € 90,- per persoon, inclusief lunch en het cursusboekje.
Voor meer info kun je contact opnemen met AE audio productions, Arnoud van der Laan op telefoonnummer (0598) 634616, info@ae-audio.nl

Locatie:

Wijkcentrum De Schulp
Buizerdstraat 10
9404 BB Assen

Beeldrechten:

AE audio productions

Organisatie:

AE audio productions

Hazenleger 12
9649 KE Muntendam (Gr.)
Tel: (0598) 634616
E-mail: info@ae-audio.nl

AE audio productions

Zoeken in de website

Gevonden: